Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Zeldzame Natuurlijke Zwarte Opaal

Een zeldzaam schouwspel ontvouwt zich in het zonlicht, waarbij de Bloemenflits regenboog een levendige dans met de wolken uitvoert. De Bloemenflits regenboog wolkenhemel beweegt zich gracieus over de oppervlakte van de opaal, resulterend in een prachtig spel van kleuren. Deze bijzondere opalen zijn verkrijgbaar met moeite, aangezien ze zeldzaam zijn om te vinden. Ze worden doorgaans snel bemachtigd door liefhebbers die hun waarde erkennen.
 

Deze prachtige Natuurlijke Zwarte Opal vindt haar oorsprong op Yita Ridge, Ethiopië, en heeft een gewicht van 0.72 karaat. De ovale cabochonvorm van deze steen toont schitterende flitsen van zwart, rood, groen, blauw, geel en oranje, die aan beide zijden zijn gepolijst. Met afmetingen van 7.8 x 6.0 x 3.1 mm straalt deze opaal in al haar pracht.

Omschrijving;
Edelsteen soort: Zwarte opaal.
Gewicht: 0.72
Kleuren: Zwart, rood, groen, blauw, geel en orange flitsend.
Slijpsel: Ovaal cabochon, gepolijst aan beide zijde.
 
Certificaat: MDJ
Maten millimeter: 7.8 x 6.0 x 3.1
Helderheid: Opaak
Levendigheid”: Bloemenflits regenboog.
Hardheid: 6.5
Vindplaats: Yita Ridge, Ethiopië
Conditie: Nieuw zonder beschadigingen
 
Natuurlijk/Lab-ontwikeld:  Natuurlijk
Edeldsteen vorm: Gepolijst
 
De afbeelding is van de edelsteen die aan u geleverd wordt.
Artikelnummer: 100476

Ontwerp samen

een sieraad

met deze zwarte Opaal

 
Na het zoeken en selecteren van deze edelsteen voelen ons vereerd om samen met u een prachtig sieraad te mogen vervaardigen,

waarin deze unieke opaal tot leven komt. Uw visie gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van de steen zal resulteren in een meesterwerk dat de tijd trotseert. Wij danken u hartelijk en kijken ernaar uit om u van dienst te mogen zijn tijdens dit creatieve proces.

Een opaal van ongekende schoonheid

 
wordt enkel in de context van een op maat gemaakt sieraad voor u met zorg vervaardigd.
Deze zeldzame edelsteen draagt een aura van exclusiviteit,
en zijn ware pracht onthult zich volledig wanneer het wordt samengesmolten met de creatieve visie van een individu.

Reis naar een Ethiopische mijn

Ethiopische Opalen worden met groot respect ontvangen vanwege hun levendige kleurenspel. In tegenstelling tot andere opaalsoorten zijn de Ethiopische opalen in nobbele vorm, met hun karakteristieke bruine of donkere knoppen, eerder dan in de gebruikelijke naadachtige structuur. Het zijn juweeltjes met een eigen stempel. Hun zonovergoten groene en rode flitsen, doorkruist met intrigerende patronen, sieren de stenen en worden met bewondering begroet door verzamelaars.

Binnen dit rijke spectrum is er het Welo-veld, dat de recente jaren heeft doorzocht en een overvloed aan opalen in kristalformatie heeft voortgebracht, onderscheidend van de meer gangbare Ethiopische opalen. Deze Welo-opalen worden gekoesterd om hun uitbundige kleurenspektakel, een natuurlijk geschenk dat bewondering oogst.

Het is interessant om te constateren dat de ontdekking van Ethiopische opalen vrij recent is in vergelijking met andere opaalvarianten op de markt. Echter, antropologisch onderzoek onthult dat zelfs rond 4.000 voor Christus de vroege mensheid opalen al benutte voor gereedschap, wat suggereert dat Afrikanen hun opaalschat al eeuwenlang aanboorden, zelfs vóór hun Australische tegenhangers.

Stuur ons een bericht.

Wil je een sieraad laten maken? Wij geven antwoord binnen twee werkdagen.

Gemaakt tot in perfectie

Prachtige sieraden gecombineerd met

edelstenen en Diamanten

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.