Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Unieke Natuurlijke Matrix Opaal

Stelt u zich voor: een verfijnde Boulder Opal uit Queensland, Australië, een parel van 4.09 karaat. Hij danst met Violet-Blue-Green flitsen, een symfonie van kleuren. Met gladde oppervlakken aan beide zijden en afmetingen van 11.3 x 10.2 x 4.6 mm, straalt hij pracht en ambacht uit.

Deze edelsteen wacht op uw touch om te schitteren. U bent de bezieler. Met uw inbreng wordt dit meesterstuk een uniek juweel dat uw verhaal vertelt, een symbool van finesse en uniciteit. Elk facet draagt uw zorg en aandacht.

Dus omarm dit avontuur. Geef betekenis aan de opaal, creëer een ongeëvenaard sieraad. De aarde leverde haar schat, ambachtslieden hun vakmanschap; nu is het aan u om de laatste streken aan dit meesterwerk toe te voegen.

Omschrijving;
Edelsteen soort: Matrix opaal.
Gewicht: 4.09
Kleuren: Violet, blauw en groen flitsend.
Slijpsel: Ovaal cabochon, gepolijst aan beide zijde.
 
Certificaat: MDJ
Maten millimeter: 11.3 x 10.2 x 4.6
Helderheid: Opaak
Levendigheid”: Iriserend
Hardheid: 6.5
Vindplaats: Queensland, Australia
Conditie: Nieuw zonder beschadigingen
 
Natuurlijk/Lab-ontwikkeld:  Natuurlijk
Edelsteen vorm: Gepolijst
 
De afbeelding is van de edelsteen die aan u geleverd wordt.
Artikelnummer: 100478

Ontwerp samen

een sieraad

met deze Matrix Opaal

 
Nadat we deze edelsteen hebben gezocht en geselecteerd, voelen we ons vereerd om samen met u een prachtig sieraad te maken waarin deze unieke opaal tot leven komt. Uw visie, gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van de steen, zal resulteren in een meesterwerk dat de tand des tijds doorstaat. We bedanken u van harte en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn tijdens dit creatieve proces.

Een Matrix opaal met een aantrekkingskracht

 
wordt enkel in de context van een op maat gemaakt sieraad voor u met zorg vervaardigd.
Deze zeldzame edelsteen draagt een aura van exclusiviteit,
en zijn ware pracht onthult zich volledig wanneer het wordt samengesmolten met de creatieve visie van een individu.

Matrix Opal, Australia mining

Diep in de betoverende landschappen van Australië onthult de aarde af en toe haar kostbare geheimen in de vorm van Matrix Opal, ook wel bekend als ‘boulder opal’. Een schat die de verbeelding vastlegt met levendige kleurenpaletten en delicate patronen, schuilend binnen een intrigerende ‘matrix’ van ijzersteen. In een harmonieuze dans van elementen vinden deze opalen hun thuis te midden van stevige rotsen, waar hun prachtige vormen zich nestelen in de spleten en poriën van de matrix.

De betoverende staat Queensland is de schatkamer waar de belangrijkste mijnen van Matrix Opal zich bevinden. Plaatsen zoals Winton, Quilpie, Yowah en Koroit stralen wereldwijd faam uit, gedreven door hun productie van deze juweeltjes van de aarde. Deze schilderachtige stukjes land hebben niet alleen verzamelaars en edelsteenkunstenaars verleid, maar hebben ook een bijzondere aantrekkingskracht op hen uit alle uithoeken van de wereld.

In een delicate dans tussen mens en natuur onderscheidt het mijnproces voor Matrix Opal zich door de aanwezigheid van de moedermatrix. Met uiterste behoedzaamheid begeven mijnwerkers zich op deze reis, waarbij ze bedachtzaam de opalen bevrijden zonder de matrix te verstoren die hen zo prachtig omhult. Eenmaal bevrijd uit hun stenen omhelzing, ondergaan de ruwe stukken een gedaanteverwisseling. Vakkundige handen slijpen en polijsten ze met zorg en toewijding, waardoor de betoverende kleuren en verfijnde patronen die erin sluimeren, volledig tot leven komen en bewondering oproepen.

Stuur ons een bericht.

Wil je een sieraad laten maken? Wij geven antwoord binnen twee werkdagen.

Gemaakt tot in perfectie

Prachtige sieraden gecombineerd met

edelstenen en Diamanten

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.