Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Diamanten ring
Monte Carlo

De Monte Carlo verlovingsring is een prachtig juweel met twintig schitterende, briljant geslepen diamanten. De gefacetteerde diamanten geven een prachtig schouwspel van reflecties van het zonlicht. Speciaal voor u vervaardigd, na opdracht gemaakt van de puurste edelmetalen in 14 karaat geelgoud, elke ring wordt met de grootste zorg en vaardigheid vervaardigd, zodat de Monte Carlo ring zeker de aandacht zal trekken met al haar diamanten.

Deze verlovingsring

Zelf samen stellen.

verlovingsring-monte-carlo-20-loepzuiver-diamanten

Verlovingsringen

met totaal 0.50ct  loepzuivere diamanten. 

Een prachtige high-end ring, vervaardigd uit 14-karaats goud en gezet met totaal 0.50ct schitterende loepzuivere diamanten. Het ontwerp is afkomstig van “My Diamonds Jewelry” en staat garant voor uitzonderlijke perfectie in het hoogste segment van edelmetaal juwelen. Deze unieke ring is met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd door onze eigen goudsmid in ons eigen atelier. De ring diamanten wordt op maat gemaakt naar uw wens, speciaal op de juiste ringmaat voor een goed pas comfort. De ring is afgewerkt met de grootste zorg en aandacht voor detail, zodat u optimaal kunt genieten van de schoonheid van de diamanten. De rondingen en afwerking van de ring zorgen voor een elegant en comfortabel dragen aan de vinger.

Ring bestellen

De goudsmid

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit

Stel deze ring zelf samen.

verlovingsring-monte-carlo-20-loepzuiver-diamanten-2
verlovingsring-monte-carlo-20-diamanten-vvs-top-wesselton-1

Bijzondere verlovingsringen

U kunt bij ons een bijzondere verlovingsring laten maken in ons atelier. U kunt uw eigen samenstelling kiezen met onze verlovingsringen configurator. Het is leuk om uw eigen inbreng te hebben met gewenste edelmetaal kleuren en legeringen. Het is zelfs mogelijk om een eigen edelsteen te kiezen die in de ring wordt geplaatst. Op deze manier wordt de ring geheel naar uw wens samengesteld, met bijvoorbeeld diamanten of andere edelstenen.

Door onze eigen edelmetalen gieterij kunnen wij betaalbare verlovingsringen aanbieden zonder dat de kwaliteit teniet wordt gedaan. Ons doel is om topkwaliteit verlovingsringen en service te bieden.

Onze verlovingsringen zijn handgemaakt en wij willen graag een prachtige verlovingsring voor u maken. Als u vragen heeft, laat het ons weten. Wij staan graag voor u klaar.

verlovingsring-monte-carlo-20-diamanten-4-witgoud-bruine-diamant

De Monte Carlo verlovingsring, met totaal 0.50ct aan bruine cocktail diamanten.

De Monte Carlo verlovingsring, uitgevoerd in hoogwaardig palladium witgoud, is een fluweelwitte schoonheid. Met haar prachtige bruine cocktail diamanten, die een zeldzame diepbruine kleur behouden die miljoenen jaren bewaard is, is de ring een juweel om te zien. De diamanten zijn tot prachtige fonkelende briljanten geslepen en gezet in deze verfijnde alliance ring voor dat ene betoverende moment dat nog jaren zal heugen. Laat ons uw aanzoek waarmaken in een stukje vakmanschap, voor een moment dat nooit meer vergeten zal worden.

Laat uw verlovingsring tot leven komen door haar zelf samen te stellen, precies zoals u haar wilt geven. Onze goudsmid in ons atelier zal de ring voor u creëren, met de grootste precisie en vakmanschap.

Gemaakt tot in perfectie

Prachtige sieraden gecombineerd met

edelstenen en Diamanten

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.