Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Bestellen en bezorgen

Je mooiste verlovingsring samenstellen.

1. Ring of sieraad samenstellen.

De mogelijkheid is aanwezig om een sieraad of een ander product te bestellen via deze website. Stapsgewijs gaan we nu doornemen hoe makkelijk dat gaat. Tijdens het samenstellen in de configurator van het samen te stellen sieraad kun je klikken op de icoontjes. Heb je eenmaal geklikt op een icoontje Dan verandert direct het samen te stellen sieraad als voorbeeld op je scherm. Ook de verkoopprijs verandert meteen. Het is dan ook meteen duidelijk wat je betaald voor het compleet aangepaste sieraad.  nadat je de keuze compleet hebt gemaakt is de mogelijkheid en wijzig om de ringmaat te bepalen. Via het drop Down menu kun je de maat selecteren van de vinger waar je de daadwerkelijke ring gaat dragen. Vervolgens Is er nog een mogelijkheid aanwezig om een gravure in de ring te laten plaatsen. in dit open veld kun je dan bijvoorbeeld een naam en datum schrijven over een leuk kort tekstje wat is specifiek op de drager van de ring van toepassing is. Het is alleen nog nodig om op de button te klikken [ add to cart ] of [ toevoegen]  aan de webwinkel.

Vervolgens wordt je automatisch doorgeleid naar het afrekensysteem.

sieraden-informatie-helpdesk

2. Totaal overzicht aankopen.

In het totaaloverzicht van de te bestellen sieraden of andere producten kun je nog een kortingsbon toepassen mocht je deze in bezit hebben. Vervolgens kun je deze invullen en op de [ knop kortingsbon toepassen ]  klikken. Het bedrag van de korting wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag. vervolgens kun je op de knop [ doorgaan naar afrekenen ] klikken.

3. Adres gegevens ingeven.

De factuurgegevens waar het pakketje naartoe gestuurd moet worden met Het Sieraad of ander product kun je vervolgens ingeven in de open Velden die hiervoor bestemd zijn.

De mogelijkheid is dan aanwezig om voor een betaalwijze te kiezen zodat je vervolgens de bestelling kan plaatsen. Via de [ bestelling plaatsen ] knop.

De mogelijkheid is dan aanwezig om voor een betaalwijze te kiezen zodat je vervolgens de bestelling kan plaatsen. Via de [ bestelling plaatsen ] knop.

Wij helpen je graag tijdens het bestellen.

Mocht je er onverhoopt toch niet uitkomen dan kun je ons uiteraard benaderen en help je dan graag op weg tijdens de bestelling plaatsen.

Gemaakt tot in perfectie

De laagste prijsgarantie en de beste service

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.