Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Verlovingsringen

Een uniek moment voor een bijzondere verlovingsring.
Samengesteld door uzelf.
Gemaakt door onze goudsmeden.

De perfecte verlovingsring.

Kies eerst een verlovingsring uit en begin met het samenstelling.

Stel zelf je eigen gepersonaliseerde ring samen.

Eduard_voor_CV

Verlovingsringen

Stel je eigen
verlovingsring samen.

Hulp nodig? Wij helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte verlovingsring met bijbehorende diamanten of edelstenen.  

Aparte verlovingsringen

Ga je je vriend of vriendin ten huwelijk vragen? Dan wil je natuurlijk speciale verlovingsringen die je niet overal kan vinden. Bij mij “My diamonds jewelry” kun je de perfecte verlovingsring vinden die je graag wil geven voor dit bijzondere moment. De deskundigheid van onze goudsmeden is ruimschoots aanwezig en maken de verlovingsring met veel passie en vakmanschap. Mocht je zelf een idee hebben om een unieke verlovingsring te laten maken. Dan kan je deze bij ons op de website zelf gaan samenstellen. Op deze unieke manier heb je een gepersonaliseerde verlovingsring die wij speciaal voor jou gaan maken. Kies zelf het edelmetaal en eventueel een diamant of andere edelstenen voor de ring. deskundige goudsmeden maken vervolgens  je ring die je hebt uitgekozen bij “My diamonds jewelry”. 

Verlovingsring laten maken

Wil je een unieke verlovingsring laten maken die totaal anders is dan wat je vindt op onze website die je kan samenstellen. Dan is de mogelijkheid bij ons aanwezig dat je een eigen ontwerp kan laten personaliseren geheel naar eigen wensen. Hiervoor kun je bij ons op het juiste adres. Je kan ons gemakkelijk bereiken

Verlovingsring kopen

De mogelijkheid is bij “My diamonds jewelry”  aanwezig om direct online  een verlovingsring te kopen.  we kunnen ons voorstellen dat dit  iets spannends is. drinken kun je niet direct in het echt zien en daarom bieden wij de mogelijkheid om  in onze showroom de  verlovingsring van dichtbij te komen bekijken.  soms kan het zo zijn dat de afstand wat ver is. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan Virtuele video meeting afspraak te maken zodat u geholpen wordt door onze specialisten. Samen kunnen we dan kijken naar een verlovingsring die aansluit aan uw wensen. Wij zijn aangesloten bij trustpilot waar de reviews geschreven zijn door onze bestaande klanten waar wij geen invloed hebben op wat er geschreven is.  je kunt daarom ook allereerst een kijkje nemen om te zien wat andere geschreven hebben over onze kwalitatief hoogstaande gemaakte verlovingsringen. Bij elke verlovingsring die wij maken met een diamant die groter is dan 0.30 crt. wordt een erkend GIA certificaat met alle specificaties bijgeleverd.

Bij ons kunt u terecht voor de mooiste verlovingsringen die er zijn. Of u nu op zoek bent naar een verlovingsring met diamanten, een ring van platina, of misschien wel een gouden verlovingsring met edelstenen, wij hebben het allemaal. Onze collectie verlovingsringen is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils.

Bent u op zoek naar iets unieks? Bekijk dan onze collectie vintage verlovingsringen of laat uw verlovingsring helemaal op maat maken door onze getalenteerde juweliers. Onze handgemaakte verlovingsringen zijn met zorg en aandacht voor detail gemaakt, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

En het beste van alles? Onze verlovingsringen zijn ook nog eens betaalbaar. Wij bieden een ruime keuze aan verlovingsringen voor ieder budget, zodat u de perfecte ring kunt vinden voor uw speciaal moment. Of u nu op zoek bent naar een aangepaste verlovingsring of een betaalbare verlovingsring, wij hebben het in ons assortiment.

Bezoek onze showroom om onze collectie verlovingsringen te bekijken, of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij helpen u graag bij het vinden van de verlovingsring van uw dromen.

Gemaakt tot in perfectie

De laagste prijsgarantie en de beste service

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.