Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Virtuele showroom

De unieke aspecten ontdekken van “My Diamonds Jewelry” tijdens de virtuele videogesprek met onze adviseur en vind uw perfecte droomjuweel.
verlovingsringen-online-agenda
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.

Vanuit uw eigen huiskamer

Wij bieden een virtuele showroom aan, zodat u vanuit uw eigen huiskamer een afspraak kunt maken met een expert. Bezoek onze virtuele showroom wanneer het u uitkomt en geniet van een persoonlijk videoconsult om meer te weten te komen over onze verlovingsringen en sieraden, en om waardevolle voorlichting te krijgen over diamanten en edelstenen.

Boek een virtuele afspraak.

Een afspraak maken

Wanneer wil je komen?

Tips voor de voorbereiding van de video afspraak

Het is niet nodig om een applicatie te downloaden.

Zodra u een virtuele afspraak heeft gemaakt, sturen wij u een uitnodiging met een unieke link. Met deze link krijgt u toegang tot uw videogesprek. U hoeft hiervoor geen applicatie te downloaden of te installeren.

In welke juwelen Heeft u interesse?

Om uw afspraak goed voor te bereiden, raden wij u aan om op voorhand alvast te kijken naar welke sieraden u geïnteresseerd bent. Het is handig om, indien mogelijk, een artikelcode of het soort sieraad of juweel door te geven waarin u geïnteresseerd bent. Zo kunnen onze specialisten beter op uw wensen ingaan tijdens het videoconsult.

De juiste ringmaat meten.
Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste ringmaat? Vraag dan gerust een ringmeter aan om de correcte ringmaat op te meten. Onze specialisten verwelkomen u graag voor gedegen advies en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak in onze showroom zonder wachttijd en op een tijdstip dat het u uitkomt via de online agenda.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.