Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Virtuele showroom

De unieke aspecten ontdekken van “My Diamonds Jewelry” tijdens de virtuele videogesprek met onze adviseur en vind uw perfecte droomjuweel.
verlovingsringen-online-agenda
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.

Vanuit uw eigen huiskamer

Wij bieden een virtuele showroom aan vanuit uw eigen huiskamer en comfort om een  afspraak te kunnen maken met een  Expert in onze virtuele showroom. Bezoek onze virtuele showroom waar en wanneer u wilt.

Geniet van een persoonlijk videoconsult om meer te weten te komen over onze verlovingsringen en sieraden. Om tevens een waardevolle voorlichting over diamanten en edelstenen te ontvangen.

Boek een virtuele afspraak

 

Een afspraak maken

Wanneer wil je komen?

Tips voor de voorbereiding van de video afspraak

Het is niet nodig om een applicatie te downloaden.

Zodra uw virtuele afspraak gemaakt is, sturen wij u een uitnodiging met een unieke link. U krijgt toegang tot uw videogesprek via deze link. U hoeft geen applicatie te downloaden of te installeren.

In welke juwelen Heeft u interesse?

Om uw afspraak goed voor te bereiden, raden wij u aan om op voorhand alvast te kijken in welke sieraden u geïnteresseerd bent. Bij voorkeur vragen we u om een artikelcode of het soort sieraad of juweel kenbaar te maken waarin u geïnteresseerd bent.

De juiste ringmaat meten.
Om de juiste ringmaat te kunnen meten Is het mogelijk om een ringmeter aan te vragen.  om de correcte ringmaat op te meten.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.