Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Levenslange garantie

Kwaliteitscertificaat

Beste klant, Wij besteden altijd maximale zorg aan de samenstelling van “My Diamonds Jewelry” sieraden. Dit alles in ons streven om producten van onberispelijke kwaliteit op de markt te brengen. Mocht het product niet aan uw wensen voldoen, ondanks onze inspanningen en controles, dan vragen wij u contact op te nemen met onze consumentendienst via onze website.

 

Levenslange garantie op sieraden.

Het is voor ons duidelijk dat als je een ring of een sieraad bij ons koopt dat je dit met veel plezier gaat dragen. Het is dan ook belangrijk voor ons dat wij daar een goede garantie op geven op elk sieraad wat door ons verkocht wordt. Vandaar dat wij levenslange garantie geven op de sieraden die wij maken. Wij werken uitsluitend met professionals die kwalitatieve sieraden kunnen maken. Daarom geven wij deze garantie omdat wij daar 100% achter staan. Alleen door “My Diamonds Jewelry” onderhouden sieraden genieten de garantie. Wordt het sieraad door een derde gerepareerd of aangepast vervalt direct de garantie. Hiervoor hebben wij gespecialiseerde vakmensen. 

 

Hoe wordt de levenslange garantie onderbouwd?

Levenslange garantie krijg je bij “My Diamond Jewelry” door normaal gebruik te maken van de verlovingsring of ander sieraad wat door ons gemaakt is. Dit wil zeggen dat het sieraad niet onnodig beschadigd raakt door fysiek te belasten. Dit zou bijvoorbeeld kunnen gebeuren als je in de tuin gaat werken en stenen gaat verplaatsen. Het is dan ook belangrijk om rekening te houden met de kwetsbaarheid van de verlovingsring of ander soort sieraad tijdens het dragen. Hier ben je zelf verantwoordelijk voor. 

 

Op welke wijze krijg je van ons garantie

Zodra een sieraad bij ons wordt aangeboden voor garantie, wordt er eerst bekeken of het sieraad binnen de garantie valt. Het is voor ons van belang hoe de garantie bepaald wordt omdat wij niet overal garantie op kunnen geven. Daarom hebben wij de voorwaarde voor garantie opgesteld en vindt je hieronder.

  1. Wij geven uitsluitend garantie indien het sieraad niet door een andere juwelier of goudsmid gerepareerd of hersteld is. 
  2. Er wordt geen garantie gegeven op zwaar beschadigde sieraden waar de stenen uit gevallen zijn.
  3. Er wordt geen garantie gegeven op verkleuringen, deuken, slijtage en steenbreuk.

 

Waar geven wij bijvoorbeeld wel garantie op?

  • Tijdens de productie kan er onverhoopt een fout gemaakt zijn.
  • Tijdens het transport waarbij het sieraad beschadigd is geraakt.
  • Als een steen uit een sieraad valt.

Mocht het zijn dat er een steen uit het sieraad valt dan wordt eerst door het serviceteam bekeken of dat het binnen de garantie valt. Een edelsteen wordt doorgaans door pootjes vastgehouden en dient regelmatig om de 2 jaar gecontroleerd te worden of deze nog goed zit in de zetting. Tijdens het dragen is het mogelijk dat de zetting van de steen beschadigd kan raken zodat deze kan verbuigen. Het is dan ook raadzaam om de ring met de diamant of andere steen te laten controleren door “ My Diamonds Jewelry” serviceteam. 

Wij helpen je graag.

Mocht je meer willen weten over onze garantie? Neem dan met ons contact op. Wij beantwoorden dan graag je vragen.

De mogelijkheid is tevens bij ons aanwezig om de ring op een andere maat te laten maken  nadat je deze ring bij ons hebt besteld. Tot een maat groter of kleiner maken kost €15,- tot   2 maanden na levering van de ring.

Voor ringen die gemaakt zijn van platina en rondom zijn gezet met edelstenen gelden andere prijzen. Hiervoor geven wij je eerst een prijsopgave voor dat wij eraan gaan edelsmeden. 

Voor ingebrachte reparaties werken wij op binnenkomst van volgorde. De gemiddelde verwerkingstijd is tussen de 7 en 14 dagen. Wij zullen een oplossing voor een reparatie of aanpassing zo snel mogelijk voorleggen en deze bespreken.

Oplossend gericht.

Het kan mogelijk zijn dat er iets verkeerd gaat tijdens de bestelling. Wij zullen dit zorgvuldig voor je oplossen. Mocht het onverhoopt zijn dat er zich een probleem voordoet met de ontvangen bestelling dan kun je binnen 48 uur dit ons laten weten onder vermelding van een referentie nummer, naam en adresgegevens en de klacht. Wij nemen dan contact met je op.. Dit kan uitsluitend via e-mail: sales@mydiamondsjewelry.nl  

sieraden-informatie-helpdesk

Gemaakt tot in perfectie

De laagste prijsgarantie en de beste service

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.