Deze website is enkel voor uitbreiding van de curriculum vitae.

Bestellingen kunnen niet worden geplaatst. Opdrachten worden niet aangenomen.

Deze website is enkel voor uitbreiding van de curriculum vitae.
Bestellingen kunnen niet worden geplaatst. Opdrachten worden niet aangenomen.

Fine Dutch Jewelry

0
Your cart is empty. Go to Shop

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Designed by me & made by goldsmiths hands
Menu

THE JEWELRY TEAM

Martijn

Founder & CEO
My Diamonds Jewelry

 

My Diamonds Jewelry en perfectie tot in detail.

Na 21 jaar hoofdelijk verantwoordelijk te zijn geweest van het besturen van een juwelierswinkel en een goudsmederij met daarbij behorende edelmetaalgieterij en jarenlange ervaring als goudsmid en gespecialiseerd in het vervaardigen van juwelen met gezette diamanten en andere bijzondere edelstenen was het tijd om de mogelijkheden verder te gaan bekijken op het internet om verder te komen dan alleen de deuren van de winkel. Er was een nieuwe uitdaging geboren voor het begin van My Diamonds Jewelry.

 

Sieraden ontwerpen met moderne 3D technieken

Het bijzondere hiervan is dat jezelf een eigen ring kan creëren in de verlovingsringen en sieraden configurator. Ook is de mogelijkheid aanwezig om een unieke verlovingsring te laten maken of een ander sieraad met behulp van het team van My Diamonds Jewelry. Een totaal nieuwe werkwijze waar de meest moderne technieken worden gebruikt om prachtige sieraden en juwelen te kunnen maken als nieuwe creaties bestaande uit diamanten en edelstenen ontworpen door de 3D tekenaar en gemaakt door de goudsmid. De grootste uitdaging van My Diamonds Jewelry is op afstand over de hele wereld nieuwe klanten van prachtige sieraden te mogen voorzien uit de keuzes voor het samenstellen of ontwerpen van een prachtige ring met behulp van de sieraden en verlovingsringen configurator. Deze unieke werkwijze geeft de mogelijkheid om je eigen verlovingsring of sieraad samen te stellen. Vervolgens deze te laten ontwerpen naar je eigen ideeën. Waarna na goedkeuring deze wordt gemaakt door de goudsmid in onze eigen edelmetaalgieterij en bijbehorende diamanten of andere edelstenen worden gezet door diamantzetters. 

 

Wereldwijd sieraden leveren.

Dit is voor ons een uitdaging en een prachtige werkwijze om sieraden te maken voor mensen over de hele wereld met een unieke wens om een bijzondere verlovingsring met diamanten of andere edelstenen als een bijzonder sieraad te kunnen geven die speciaal vervaardigd is door de goudsmid. Dit zorgt voor mijn liefde voor het ontwerpen en vervaardigen van sieraden als eigenaar van “My Diamonds Jewelry”

Over ons

“My Diamonds Jewelry” staat voor kwaliteit en betaalbare prijzen. Waar de kwaliteit en de service bij ons op hoog niveau staan. Koop je nu een zilveren ring met zirkonia’s of een hele bijzondere ring van goud en diamanten? Bij ons blijft de service gelijkwaardig bestaan. Uit voorliefde voor het sieraden vak. Dit is onze manier van werken.

Our Story

Our team

Over ons

Jean Lee

Duis aute irure dolor in in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur occaecat cupidatat non proident, in culpaqui officia deserunt anim id est laborum.

Over ons

Jean Lee

Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur omnis voluptas assumenda.

Over ons

Mark Johnson

Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. 

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.