Skip to content

Fine Dutch Jewelry

Designed by me. Made by goldsmiths hands.

0
Your cart is empty. Go to Shop
Gratis verzending en 60 dagen bedenktijd
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Verlovingsringen, trouwringen en sieraden van Nederlandse topkwaliteit rechtstreeks van de fabrikant!
Menu
Menu

THE JEWELRY TEAM

Ontdek wie wij zijn
 

Waarom “My diamonds jewelry”?

“My diamonds jewelry” is meer dan een sieraad. Het is meer dan het product alleen, het is de service, de kwaliteit en de manier van contact dat het bedrijf zo uniek maakt.

Eduard_voor_CV

Eduard de Boer

Founder & CEO
Goudsmid, ontwerper en micro diamantzetter.

Het vervaardigen van sieraden als goudsmid en ontwerpen is mijn passie. “MyDiamondsJewelry” is ontstaan door de combinatie van liefde voor het sieradenvak om prachtige juweeltjes te maken en mensen te voorzien van wensen die kenbaar worden gemaakt.

MyDiamondsJewelry biedt mogelijkheden om geheel naar eigen inzicht zelf sieraden en juwelen samen te stellen met prachtige Diamanten, Moissanite en andere kleurstenen. 

Ons Team bestaat uit goudsmeden, edelsteenkundige, ontwerpers en adviserend vakkundige mensen die voor iedere klant en ieder budget een prachtig sieraad kunnen maken behoefte en wensen.

henry-faber

Henry Faber

Fotograaf

Ik maak voornamelijk opmerkelijke portretten voor websites, magazines en particulieren. Het zijn foto’s die opvallen en niet te geposeerd zijn. Portretten met een onmiddellijke wauw-factor en een goede dosis humor.

Naast mijn werk als fotograaf geef ik een aantal keer per jaar les in creatieve fotobewerking bij Beeldvoorziening in IJsselstein.

Als in 2013 Cum Laude aan de Fotovakschool te Amsterdam afgestudeerd fotograaf, ben ik een creatieve duizendpoot die alles op alles zet om het beste resultaat te bereiken.

_DSC5005

Krunal

Diamantair Edelsteenkundige

Sind mijn jeugd ben ik in mijn vader zijn bedrijf terecht gekomen en mijzelf gespecialiseerd als Diamantair en edelsteenkundige in India. Ik verzorg in de Diamantslijperij de aansturing van een team vakkundige mensen.

Voor mij is het belangrijk om het gehele traject van vindplaats van diamanten te volgen zoals in het Kimberly proces is beschreven voor eerlijke diamanten en werkomstandigheden die worden nageleefd binnen de diamanten slijperij.

_DSC5014

Eduard de Boer

Founder & CEO
My Diamonds Jewelry

 

My Diamonds Jewelry en perfectie tot in detail.

Na 21 jaar hoofdelijk verantwoordelijk te zijn geweest van het besturen van een juwelierswinkel en een goudsmederij met daarbij behorende edelmetaalgieterij en jarenlange ervaring als goudsmid en gespecialiseerd in het vervaardigen van juwelen met gezette diamanten en andere bijzondere edelstenen was het tijd om de mogelijkheden verder te gaan bekijken op het internet om verder te komen dan alleen de deuren van de winkel. Er was een nieuwe uitdaging geboren voor het begin van My Diamonds Jewelry.

 

Sieraden ontwerpen met moderne 3D technieken

Het bijzondere hiervan is dat jezelf een eigen ring kan creëren in de verlovingsringen en sieraden configurator. Ook is de mogelijkheid aanwezig om een unieke verlovingsring te laten maken of een ander sieraad met behulp van het team van My Diamonds Jewelry. Een totaal nieuwe werkwijze waar de meest moderne technieken worden gebruikt om prachtige sieraden en juwelen te kunnen maken als nieuwe creaties bestaande uit diamanten en edelstenen ontworpen door de 3D tekenaar en gemaakt door de goudsmid. De grootste uitdaging van My Diamonds Jewelry is op afstand over de hele wereld nieuwe klanten van prachtige sieraden te mogen voorzien uit de keuzes voor het samenstellen of ontwerpen van een prachtige ring met behulp van de sieraden en verlovingsringen configurator. Deze unieke werkwijze geeft de mogelijkheid om je eigen verlovingsring of sieraad samen te stellen. Vervolgens deze te laten ontwerpen naar je eigen ideeën. Waarna na goedkeuring deze wordt gemaakt door de goudsmid in onze eigen edelmetaalgieterij en bijbehorende diamanten of andere edelstenen worden gezet door diamantzetters. 

 

Wereldwijd sieraden leveren.

Dit is voor ons een uitdaging en een prachtige werkwijze om sieraden te maken voor mensen over de hele wereld met een unieke wens om een bijzondere verlovingsring met diamanten of andere edelstenen als een bijzonder sieraad te kunnen geven die speciaal vervaardigd is door de goudsmid. Dit zorgt voor mijn liefde voor het ontwerpen en vervaardigen van sieraden als eigenaar van “My Diamonds Jewelry”

Over ons

“My Diamonds Jewelry” staat voor kwaliteit en betaalbare prijzen. Waar de kwaliteit en de service bij ons op hoog niveau staan. Koop je nu een zilveren ring met zirkonia’s of een hele bijzondere ring van goud en diamanten? Bij ons blijft de service gelijkwaardig bestaan. Uit voorliefde voor het sieraden vak. Dit is onze manier van werken.

Our Story

  • 2021 December

    Voorbereidingen voor het samen kunnen stellen van verlovingsringen met diamanten en andere kleurstenen.

Gemaakt tot in perfectie

De laagste prijsgarantie en de beste service

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.