Skip to content

Fine Dutch Jewelry

Designed by me. Made by goldsmiths hands.

0
Your cart is empty. Go to Shop
Gratis verzending en 60 dagen bedenktijd
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Verlovingsringen, trouwringen en sieraden van Nederlandse topkwaliteit rechtstreeks van de fabrikant!
Menu
Menu

Momenteel is het niet mogelijk om een bestelling te kunnen plaatsen. De website is in ontwikkeling

THE JEWELRY TEAM

Ontdek wie wij zijn
 

Waarom “My diamonds jewelry”?

“My diamonds jewelry” zijn meer dan enkel een prachtig accessoire. Ze vertegenwoordigen de uitmuntende service, de superieure kwaliteit en de persoonlijke benadering die ons bedrijf zo uniek maken.

Eduard_voor_CV

Eduard de Boer

Founder & CEO
Goudsmid

Ik woon eenvoudig als goudsmid in een rijtjes huis aan de rand van Apeldoorn in Nederland. Het is niets bijzonders als een doorsnee huis waar er zo veel van zijn. Maar ik leef hier op een prima manier. Alles wat ik nodig heb is er. Het geluk zit van binnen en kan ik delen met mijn naasten. Daarnaast ben ik een gepassioneerd juwelenmaker en wil alleen het beste maken met de mooiste kwaliteit edelmetalen en edelstenen uit de natuur. Als de edelsteen mij op de één of andere manier raakt in gevoel. Dan wil ik de schoonheid graag verwerken in één van mijn creaties. Vakmanschap en kwaliteit staan bij mij in een hoog vaandel. Zodra ik een tekening heb gemaakt werk ik deze uit achter mijn edelsmid werkbank tot een prachtig juweel.

De vervaardiging van sieraden als goudsmid en het ontwerpen ervan is mijn grootste passie. “MyDiamondsJewelry” is ontstaan uit de combinatie van mijn liefde voor het sieradenvak en mijn wens om prachtige juweeltjes te maken en mensen te voorzien van hun wensen. MyDiamondsJewelry biedt unieke mogelijkheden om geheel naar eigen inzicht sieraden en juwelen samen te stellen met prachtige diamanten, moissanite en andere kleurstenen. Ons team bestaat uit goudsmeden, edelsteenkundigen, ontwerpers en adviserende vakkundigen die voor iedere klant en ieder budget een prachtig sieraad kunnen maken, voldoende aan hun behoeftes en wensen. Wij zijn toegewijd om alleen de allerbeste kwaliteit edelmetalen en edelstenen te gebruiken en met de grootste zorg en aandacht te werken aan elk sieraad, zodat onze klanten kunnen genieten van een prachtig juweel dat uniek is en speciaal voor hen is gemaakt. Over de hele wereld bevinden zich liefhebbers van mijn gemaakte juwelen met prachtige edelstenen.

henry-faber

Henry Faber

Fotograaf

Ik maak voornamelijk opmerkelijke portretten voor websites, magazines en particulieren. Het zijn foto’s die opvallen en niet te geposeerd zijn. Portretten met een onmiddellijke wauw-factor en een goede dosis humor.

Naast mijn werk als fotograaf geef ik een aantal keer per jaar les in creatieve fotobewerking bij Beeldvoorziening in IJsselstein.

Als in 2013 Cum Laude aan de Fotovakschool te Amsterdam afgestudeerd fotograaf, ben ik een creatieve duizendpoot die alles op alles zet om het beste resultaat te bereiken.

_DSC5005

Krunal

Diamantair Edelsteenkundige

Sinds mijn jeugd heb ik de eer gehad om in de voetsporen van mijn vader te treden en mij te specialiseren als Diamantair en Edelsteenkundige in India. Als leider van een team van uiterst bekwame professionals verzorg ik in onze Diamantslijperij de aansturing van de verschillende aspecten van de slijpkunst.

Voor mij is het van groot belang om het gehele proces van de vindplaats van diamanten tot en met de verkoop van de eindproducten te volgen, zoals beschreven in het Kimberly Proces, om zo te garanderen dat alleen eerlijke diamanten worden verkocht en de werkomstandigheden in onze slijperij altijd van de hoogste standaard zijn.

_DSC5014

Eduard de Boer

Founder & CEO
My Diamonds Jewelry

My Diamonds Jewelry en perfectie tot in detail.

Na een bewogen carrière als hoofdverantwoordelijke van een juwelierszaak en goudsmederij, waarin jarenlange ervaring werd opgedaan als goudsmid en specialist in het vervaardigen van juwelen met gezette diamanten en andere bijzondere edelstenen, voelde het als het juiste moment om de horizon te verbreden en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Dit leidde tot de oprichting van My Diamonds Jewelry, een nieuwe uitdaging die de deuren van de winkel ver overstijgt.

 

Sieraden ontwerpen met moderne 3D technieken

De verfijnde en elegante expertise van My Diamonds Jewelry stelt u in staat om een one-of-a-kind verlovingsring of sieraad te creëren met behulp van de geavanceerde configurator. Dankzij de moderne technologieën en de creatieve vaardigheden van ons team, kunt u genieten van een uniek en prachtig juweel, samengesteld uit diamanten en edelstenen, ontworpen door onze 3D tekenaar en vervaardigd door onze goudsmid. Onze grootste uitdaging is om over de hele wereld klanten te voorzien van de meest verfijnde sieraden. Onze unieke en innovatieve aanpak geeft u de mogelijkheid om uw verlovingsring of sieraad samen te stellen en naar uw eigen wensen te laten ontwerpen, waarna deze wordt vervaardigd in onze eigen edelmetaalgieterij en afgemaakt door onze diamantzetters.

 

Wereldwijd sieraden leveren.

Met een passie voor het kunstzinnige creëren van juwelen van de allerhoogste kwaliteit, stellen wij ons tot doel om wereldwijd exquise sieraden te leveren. Het is een prestigieuze uitdaging voor ons om unieke, op maat gemaakte verlovingsringen met diamanten en andere edelstenen te vervaardigen voor klanten over de hele wereld. Als eigenaar van “My Diamonds Jewelry”, wordt mijn liefde voor het ontwerpen en vervaardigen van sieraden voortdurend aangewakkerd door deze verfijnde werkwijze.

Over ons

“My Diamonds Jewelry” is een symbool van elegantie en betaalbaarheid. Onze passie voor sieraden is duidelijk te zien in de hoge kwaliteit en uitstekende service die we bieden. Of het nu gaat om een zilveren ring met glinsterende zirkonia’s of een unieke gouden ring met diamanten, wij garanderen altijd een ongeëvenaarde service. Onze liefde voor het vak zorgt ervoor dat wij ons werk met precisie en zorg uitvoeren. Kies voor My Diamonds Jewelry voor de ultieme sieradenervaring.

Our Story

  • 2021 December

    Voorbereidingen voor het samen kunnen stellen van verlovingsringen met diamanten en andere kleurstenen.

Gemaakt tot in perfectie

De laagste prijsgarantie en de beste service

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.