Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Advies van een deskundige over sieraden

Bent u op zoek naar een sieradenexpert om u te helpen bij het vinden van uw perfecte sieraad? Bij MyDiamondsJewelry kunt u nu een afspraak maken met een van onze sieradenadviseurs voor een virtuele of telefonische consultatie. Of u nu op zoek bent naar een verlovingsring, trouwring of een ander sieraad, onze deskundige specialisten zijn er om u te helpen.

Onze virtuele afspraken bieden u het gemak van thuis, terwijl u toch kunt genieten van dezelfde persoonlijke ervaring als in onze showroom. Tijdens uw afspraak zal onze sieradenexpert u begeleiden bij het kiezen van de perfecte ring of sieraad. Van het kiezen van de juiste diamantkwaliteit tot het selecteren van de perfecte edelmetaalsoort en ringstijl, onze specialisten staan klaar om u te helpen. Als u op zoek bent naar iets unieks, bieden wij ook een eigen ontwerp meeting aan. Tijdens deze meeting kunt u rechtstreeks in contact komen met een van onze ontwerpers, die u zal begeleiden bij het maken van uw eigen gepersonaliseerde sieraad, van begin tot eind.

Aarzel niet langer en maak vandaag nog een afspraak om uw perfecte sieraad te vinden. Onze deskundige sieradenadviseurs zullen u begeleiden naar het perfecte sieraad dat past bij uw unieke stijl en budget. Of u nu kiest voor een virtuele afspraak of een telefonische afspraak, wij bieden u dezelfde persoonlijke ervaring als in onze showroom, zonder dat u uw eigen huis hoeft te verlaten.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Onze specialisten verwelkomen u graag voor gedegen advies en u kan een afspraak maken om onze showroom te bezoeken zonder wachttijd en op een moment dat het u uitkomt. Gebruik de online agenda om een tijd te reserveren.

Maak een afspraak

Wanneer wil je bij ons langskomen?

sieraden-showroom-apeldoorn

Experience Centers

Experience center | Apeldoorn

Experience center | Amsterdam

Experience center | Rotterdam

Experience center | Arnhem

Experience center | Groningen

Experience center | Leeuwarden

Gemaakt tot in perfectie

Prachtige sieraden gecombineerd met

edelstenen en Diamanten

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.