Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Diamanten en sieraden

Ontwerp je eigen verlovingsring

Waarom een sieraad van My Diamonds Jewelry?

Bij My Diamonds Jewelry bieden wij u een uitgebreide collectie van elegante en sjieke verlovingsringen. Of u nu kiest voor een diamant of een andere edelsteen, wij zorgen ervoor dat u nooit te veel betaalt. Onze sieradenadviseurs geven advies op maat zodat u een ring kiest die bij uw wensen, eisen en leefstijl past.

U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend advies aan huis, in een van onze winkels of via online beeldbellen. Onze verlovingsringen zijn uniek en ontworpen met liefde, zodat u en uw geliefde een sieraad heeft om voor altijd te koesteren. Of u nu op zoek bent naar een klassieke of moderne ring, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte verlovingsring.

Onze collectie van hoogwaardige sieraden is gemaakt met de grootste zorg en aandacht voor detail, zodat u verzekerd bent van een prachtige en duurzame verlovingsring. Bij My Diamonds Jewelry staan wij voor u klaar om u te helpen bij de aanschaf van deze belangrijke aankoop.

De beste kwaliteit zonder tussenkomst van een tradionele juwelier.

My Diamonds Jewelry levert haar verlovingsringen en sieraden rechtstreeks aan de consument, zonder tussenkomst van traditionele juwelierswinkels. Hierdoor zijn er minder kosten en kunt u genieten van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze verlovingsringen en sieraden zijn van uitzonderlijke kwaliteit, aangezien wij alles zelf vervaardigen.

Nederlands kwaliteitsproduct

Om de uitzonderlijke kwaliteit van onze sieraden te waarborgen, ontwerpen en assembleren wij ze met precisie en zorgvuldigheid in onze eigen fabriek in Apeldoorn. Hierdoor kunnen wij de allerhoogste Hollandse kwaliteit bieden.

Eduard_voor_CV

Deze selectie sieraden

zijn in de smaak gevallen.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.