Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Diamanten en sieraden

Ontwerp je eigen verlovingsring

Waarom een sieraad van My Diamonds Jewelry?

Wil je een verlovingsring kopen met een diamant of andere edelsteen? Dan zit je bij My Diamonds Jewelry goed. Want voor een sieraad van My Diamonds Jewelry betaal je nooit te veel. Een goede Verlovingsring hoeft niet duur te zijn. Daar weten we bij My Diamonds Jewelry alles van. De aanschaf van een verlovingsring met een diamant is vaak een grote investering en vraagt om een goed advies. Bij My Diamonds Jewelry krijg je advies op maat, zodat je een verlovingsring vindt die bij jouw wensen, eisen én leefstijl past. De sieraden adviseurs van My Diamonds Jewelry staan voor je klaar tijdens een vrijblijvende advies aan huis. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze My Diamonds Jewelry om verlovingsringen van My Diamonds Jewelry te bekijken of te passen. Advies via online beeldbellen is ook mogelijk.

De beste kwaliteit zonder tussenkomst van een tradionele juwelier.

My Diamonds Jewelry levert haar verlovingsringen en sieraden rechtstreeks aan de consument, zonder tussenkomst van traditionele juweliers winkels. Hierdoor zijn er minder dure tussenschakels en leveren wij de beste verlovingsringen en sieraden tegen de beste prijs. En de kwaliteit? Deze is subliem te noemen. Wij maken alles zelf.

Nederlands kwaliteitsproduct

Om de kwaliteit van onze sieraden te waarborgen, ontwikkelen en assembleren wij onze sieraden zelf in onze eigen fabriek in Apeldoorn. Echte Hollandse kwaliteit dus. 

Eduard_voor_CV

Deze selectie sieraden

zijn in de smaak gevallen.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.