Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Zeldzame Ronde Zwarte Opaal

Een betoverend tableau ontvouwt zich in het gouden zonlicht, waar de Bloemenflits Regenboog een elegante balletvoorstelling uitvoert met de golvende schommelingen van de lucht. De hemel, doordrenkt van de tederheid van wolken, danst met een verfijnde gratie over het oppervlak van de zeldzame Natuurlijke Zwarte Opaal. In dit schouwspel van licht en kleur ontstaat een adembenemend meesterwerk van de natuur. Deze kostbare edelstenen worden slechts met grote moeite ontdekt, verankerd in hun zeldzaamheid en begeerd door de kenners die hun intrinsieke waarde kennen.

Deze exquise Natuurlijke Zwarte Opaal vindt zijn oorsprong op de betoverende Yita Ridge in Ethiopië en draagt de gracieuze last van 0.78 karaat. Met een ovale cabochon snit onthult deze juweel een schitterend schouwspel van zwart, rood, groen, blauw, geel en oranje in een harmonieus samenspel. Elk facet, met uiterste precisie gepolijst, reflecteert de kunst van het vangen van het licht op een manier die enkel de natuur beheerst. De afmetingen van 6.3 x 6.3 x 3.7 mm bevatten een universum van kleurenpracht, een verborgen schat die met bewondering wordt bekeken.

Omschrijving;
Edelsteen soort: Zwarte opaal.
Gewicht: 0.78
Kleuren: Zwart, rood, groen, blauw, geel en orange flitsend.
Slijpsel: Ovaal cabochon, gepolijst aan beide zijde.
 
Certificaat: MDJ
Maten millimeter: 6.3 x 6.3 x 3.7
Helderheid: Opaak
Levendigheid”: Bloemenflits regenboog.
Hardheid: 6.5
Vindplaats: Yita Ridge, Ethiopië
Conditie: Nieuw zonder beschadigingen
 
Natuurlijk/Lab-ontwikeld:  Natuurlijk
Edeldsteen vorm: Gepolijst
 
De afbeelding is van de edelsteen die aan u geleverd wordt.
Artikelnummer: 100479

Ontwerp samen

een sieraad

met deze zwarte Opaal

 
Na het zoeken en selecteren van deze edelsteen voelen ons vereerd om samen met u een prachtig sieraad te mogen vervaardigen,

waarin deze unieke opaal tot leven komt. Uw visie gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van de steen zal resulteren in een meesterwerk dat de tijd trotseert. Wij danken u hartelijk en kijken ernaar uit om u van dienst te mogen zijn tijdens dit creatieve proces.

Een verblindende opaal van buitengewone
pracht en weergaloze schoonheid.

 
wordt enkel in de context van een op maat gemaakt sieraad voor u met zorg vervaardigd.
Deze zeldzame edelsteen draagt een aura van exclusiviteit,
en zijn ware pracht onthult zich volledig wanneer het wordt samengesmolten met de creatieve visie van een individu.

Een Reis naar de Betoverende Ethiopische Mijnen

De betoverende Ethiopische opalen worden met een diep gevoel van bewondering verwelkomd, dankzij hun schitterende kleurenspel dat de zintuigen streelt. In tegenstelling tot andere variëteiten van opalen, manifesteren de Ethiopische opalen zich in een verfijnde gestalte, met hun kenmerkende mahoniebruine of diepdonkere tinten, eerder dan de gangbare aderachtige compositie. Ze schitteren als authentieke juweeltjes, ieder met een unieke signatuur. De zonnige groene en verleidelijke rode flitsen die doorweven zijn met fascinerende patronen, verfraaien de edelstenen op een wijze die bewondering oproept bij fervente verzamelaars.

Binnen dit weelderige spectrum schittert het Welo-veld, dat gedurende de recente jaren nauwgezet is verkend en een overvloed aan opalen in kristalvorming heeft voortgebracht, die zich onderscheiden van de meer gangbare Ethiopische opalen. Deze kostbare Welo-opalen worden in het hart gesloten vanwege hun weelderige kleurenpalet, een geschenk der natuur dat bewondering oogst op elke hoek.

Het is intrigerend om op te merken dat de onthulling van de Ethiopische opalen relatief recent is in vergelijking tot andere opaalvarianten die op de markt circuleren. Niettemin, antropologisch onderzoek onthult dat zelfs zo ver terug als 4.000 voor Christus, de vroege mensheid opalen al aanwendde als werktuigen. Dit suggereert dat Afrikaanse culturen al eeuwenlang hun kostbare opalen bronnen aanboorden, zelfs voor hun tegenhangers in Australië.

Stuur ons een bericht.

Wil je een sieraad laten maken? Wij geven antwoord binnen twee werkdagen.

Gemaakt tot in perfectie

Prachtige sieraden gecombineerd met

edelstenen en Diamanten

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.