Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Unieke Natuurlijke Boulder Peer Opaal

Betreed de betoverende wereld van ongeëvenaarde schoonheid met Boulder Opals die zich presenteren in een verfijnde peervorm, afkomstig uit het majestueuze Queensland, Australië, waar de schatkamers van Moeder Aarde deze prachtige opaal hebben voortgebracht. Deze natuurlijke meesterwerken, in totaal goed voor 35.85 karaat opaal, brengen een hypnotiserend samenspel van Violet-Blue-Green flitsen teweeg, als een harmonieus concert van kleuren dat de zintuigen streelt. Met hun zijdezachte opaal oppervlakken aan beide zijden en afmetingen van 11.3 x 10.2 x 4.6 mm, ademen deze stenen een weelde aan schoonheid en vakmanschap uit, met opaal als stralend middelpunt.

Deze schitterende edelstenen verlangen naar uw aanraking om hun volledige opaal pracht te onthullen. U bent de visionair achter deze creaties met opaal. Met uw persoonlijke inzet worden deze Boulder Opals omgevormd tot unieke opaal juwelen, beladen met betekenis en sublieme uniciteit. Elke hoek en opaal zijde draagt sporen van uw precisie en aandacht voor detail.

Betreed dus dit magische opaal avontuur, waar Boulder Opals met opaal als stralend middelpunt een nieuwe betekenis krijgen door uw handen, resulterend in ongeëvenaarde opaal sieraden. Terwijl Moeder Aarde haar opaal schatten openbaarde en ambachtslieden hun vaardigheden inzetten met opaal, ligt nu de taak bij u om de laatste accenten aan deze meesterwerken toe te voegen, en zo uw stempel te drukken op deze prachtige opaal creaties.

Omschrijving;
Edelsteen soort: Matrix opaal.
Gewicht: 35.85
Kleuren: Violet, blauw en groen flitsend.
Slijpsel: Peervorm, gepolijst aan beide zijde.
 
Certificaat: MDJ
Maten millimeter: 36.5 x 15.2 x 7.0
Helderheid: Opaak
Levendigheid”: Iriserend
Hardheid: 6.5
Vindplaats: Queensland, Australia
Conditie: Nieuw zonder beschadigingen
 
Natuurlijk/Lab-ontwikkeld:  Natuurlijk
Edelsteen vorm: Gepolijst
 
De afbeelding is van de edelsteen die aan u geleverd wordt.
Artikelnummer: 100480

Ontwerp samen

een sieraad

met deze Peer Opaal

 

U geeft deze edelstenen leven. Van Boulder Opals creëert u unieke opaal juwelen, doordrenkt met betekenis en uniciteit. Elk facet draagt uw precisie en toewijding.

Waag u aan dit magische opaal avontuur, waar Boulder Opals een nieuwe dimensie krijgen door uw creatieve visie, met opaal als stralend middelpunt. Voeg de laatste accenten toe aan deze prachtige opaal creaties, en laat uw stempel achter in de geschiedenis van deze opalen.

Ontwerp samen met deze buitengewone Peer Opaal een sieraad dat uw unieke stijl omarmt. Moeder Aarde’s opaal schat en uw creativiteit versmelten, met de opaal in de hoofdrol. Laat uw inspiratie spreken en creëer een tijdloos juweel waarin de schitterende Peer Opaal een onvergetelijke rol speelt.

Een matrix peer opaal met een aantrekkingskracht

 
wordt enkel in de context van een op maat gemaakt sieraad voor u met zorg vervaardigd.
Deze zeldzame edelsteen draagt een aura van exclusiviteit,
en zijn ware pracht onthult zich volledig wanneer het wordt samengesmolten met de creatieve visie van een individu.

Peer Opal, Australia mining

Diep verborgen in de betoverende landschappen van Australië onthult de aarde zo nu en dan haar kostbare geheimen in de vorm van Peer Opal, ook wel bekend als ‘boulder opal’. Een schat die de verbeelding gevangen houdt met levendige kleurenpaletten en delicate patronen, verscholen binnen een intrigerende ‘peer’ van ijzersteen. In een harmonieuze dans van elementen vinden deze opalen hun thuis te midden van robuuste rotsen, waar hun prachtige vormen zich nestelen in de kloven en holtes van de peer.

De betoverende staat Queensland fungeert als de schatkamer waar de belangrijkste mijnen van Peer Opal zich bevinden. Plaatsen zoals Winton, Quilpie, Yowah en Koroit genieten wereldwijde bekendheid dankzij hun productie van deze aardse juweeltjes. Deze schilderachtige stukjes land hebben niet alleen verzamelaars en edelsteenkunstenaars in hun ban, maar oefenen ook een bijzondere aantrekkingskracht uit op mensen vanuit alle uithoeken van de wereld.

In een delicate samensmelting tussen mens en natuur onderscheidt het mijnproces voor Peer Opal zich door de aanwezigheid van de moederpeer. Met uiterste zorgvuldigheid begeven mijnwerkers zich op deze reis, waarbij ze bedachtzaam de opalen bevrijden zonder de peer te verstoren die hen zo prachtig omhult. Eenmaal bevrijd uit hun steenachtige omhelzing ondergaan de ruwe stukken een gedaanteverwisseling. Vakbekwame handen slijpen en polijsten ze met toewijding, waardoor de betoverende kleuren en verfijnde patronen die erin sluimeren, volledig tot leven komen en bewondering opwekken.

Stuur ons een bericht.

Wil je een sieraad laten maken? Wij geven antwoord binnen twee werkdagen.

Gemaakt tot in perfectie

Prachtige sieraden gecombineerd met

edelstenen en Diamanten

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.