Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Diamanten ring
Bonaire

Een 14 karaat gouden ring, ontworpen als uniek juweel met een luchtige uitstraling en diepbruine diamanten. Een pronkstuk van mij als goudsmid die meer wil uitdrukken dan alleen schoonheid. Ontworpen in een moment van creatieve inspiratie om weer eens iets moois te creëren.

Deze verlovingsring

Zelf samen stellen.

Verlovingsringen

met totaal 0.24ct  loepzuivere bruine diamanten. 

Deze exclusieve 14 karaat gouden ring is een juweel om te zien. Vervaardigd met 8 prachtige diepbruine diamanten van elk 0.03ct, creëert deze ring een bijzonder schouwspel. De ring brengt de sfeer van carnaval met zich mee en verwijst naar het prachtige Bonaire. Het gevoel van vrijheid zal u overvallen zodra u deze ring draagt, die ongetwijfeld de aandacht zal trekken. Gemaakt als een exclusief, hoogwaardig juweel, is deze ring een waardevol bezit voor elke juwelenverzamelaar.

Ring bestellen

De goudsmid

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit

Stel deze ring zelf samen.

Bijzondere verlovingsringen met bruine loepzuivere diamanten

Onze exclusieve verlovingsringen zijn een uniek symbool van liefde en toewijding. Bij ons atelier kunt u uw eigen droomring laten maken met onze verlovingsringen configurator. Kies uit een breed scala aan edelmetaal kleuren en legeringen, en selecteer de edelsteen van uw keuze om uw ring helemaal af te maken. Dankzij onze eigen edelmetalen gieterij, bieden wij betaalbare prijzen zonder in te leveren op kwaliteit. Ons team van experts staat klaar om u te helpen bij het creëren van de perfecte verlovingsring, geheel naar uw wens. Wij garanderen u de hoogste kwaliteit en service. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft, wij staan graag voor u klaar.

Cocktail Carnaval Bonaire verlovingsring.

De Cocktail Carnaval Bonaire verlovingsring, uitgevoerd in elegant Geelgoud, is een fluweelwitte schoonheid. Met haar prachtige bruine cocktail diamanten, die een zeldzame diepbruine kleur behouden die miljoenen jaren bewaard is, is de ring een juweel om te zien. De diamanten zijn tot prachtige fonkelende briljanten geslepen en gezet in deze verfijnde verlovingsring voor dat ene betoverende moment dat nog jaren in het geheugen zal blijven. Laat ons uw aanzoek waarmaken in een stukje vakmanschap, voor een moment dat nooit meer vergeten zal worden.

Laat uw verlovingsring tot leven komen door haar zelf samen te stellen, precies zoals u haar wilt geven. Onze goudsmid in ons atelier zal de ring voor u creëren, met de grootste precisie en vakmanschap.

Gemaakt tot in perfectie

Prachtige sieraden gecombineerd met

edelstenen en Diamanten

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.