Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

bijzondere-sieraden-en-ringen-laten-maken
Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.

Sieraden passen

De verfijnde en elegante ervaring van MyDiamondsJewelry stelt onze waardevolle klanten in staat om verlovingsringen en sieraden te passen in de comfortabele omgeving van hun keuze, of het nu bij ons op locatie of via onze virtuele showroom is. Onze deskundige vertegenwoordiger zal u graag assisteren bij het samenstellen van een uniek sieraad op maat volgens uw specifieke wensen.

Met onze geavanceerde technologie kunt u ook genieten van een 3D-voorbeeld van uw sieraad voordat we beginnen met de productie. Dit zorgt ervoor dat u precies weet hoe uw eindproduct eruit zal zien. Na uw goedkeuring zal ons team van ervaren goudsmeden en diamantzetters zich inzetten om uw droomsieraad te creëren. U zult het sieraad dan ontvangen via Postnl.

Ophalen

De elegantie van ophalen wordt u aangeboden. In afwezigheid van een winkel of showroom, zijn er geen vaste openingstijden. Echter, ophalen op afspraak is wel mogelijk. Dit alleen voor de artikelen waarover een prijsafspraak is gemaakt en die u van tevoren heeft doorgegeven. De betaling dient uitsluitend via onze website te worden verricht. Aangezien de andere artikelen zich op een andere locatie bevinden, is het helaas niet mogelijk om aan de deur naar andere artikelen te vragen. Dit uit overweging van de veiligheid.

winkelvoorraad en beschikbaarheid

De exclusiviteit van onze winkelvoorraad kan varieren, helaas kunnen wij de beschikbaarheid van een bepaald artikel niet garanderen. Onze beperkte voorraad geeft aan dat slechts een selectie van het desbetreffende item momenteel verkrijgbaar is in onze winkel.

Stuur ons een bericht.

Wij helpen u graag

Wij beantwoorden uw vraag op werkdagen binnen 48 uur.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.