Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Edelstenen

Droom juwelen

Ruwe-edelstenen-geslepen-briljant-markies-peer-en-ovaal

Topkwaliteit edelstenen

losse edelstenen

Betreed de betoverende wereld van ‘My Diamonds Jewelry’, waar elke edelsteen met uiterste zorg is uitgekozen om te versmelten met de creatie van weergaloze juwelen, elegant samengevoegd met diamanten. Onze vooraanstaande kunstenaars onderneming presenteert een zorgvuldig samengestelde selectie van bijzondere losse edelstenen, meesterlijk uitgekozen voor fijnproevers van schoonheid. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van unieke verlovingsringen en sieraden van ongeëvenaarde uitmuntendheid, waarbij we onwrikbaar vasthouden aan onze strenge kwaliteitsnormen. Met toewijding aan perfectie worden onze diamanten en edelstenen met uiterste zorg gepolijst om onberispelijke afwerkingen te bereiken, waardoor een symfonie van schittering ontstaat die pure levensvreugde belichaamt.

De ruwe edelstenen die we ethisch verwerven, vinden hun oorsprong in de ambachtelijke mijnen van Aziatische rijken, zoals Pakistan, Afghanistan en Thailand. Onze edelsteenkundige, waarmee we nauw samenwerken, selecteert met de hand de beste stukken en slijpt ze vervolgens zorgvuldig tot prachtige edelstenen.

Mocht u iets specifieks zoeken dat niet in onze huidige collectie te vinden is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We beschikken over een rijke voorraad ruwe edelstenen en staan graag klaar om samen met u dat ene perfecte stuk op maat te creëren, of het nu gaat om bijzondere vormen, niet-standaard maten, of dat unieke juweel dat u al lange tijd begeert.

En tot slot, vergroot uw kennis over edelstenen door te begrijpen hoe hun waarde wordt bepaald. De waarde van een edelsteen komt voort uit factoren zoals kleur, helderheid, kwaliteit van slijpsel, afmetingen en gewicht. Alle edelstenen worden door ‘My Diamonds Jewelry’ en onze leveranciers gecontroleerd op authenticiteit.

Overige bron: Wikipedia
Hardheid edelstenen

De hardheid van elke edelsteen wordt uitgedrukt op een schaal genaamd Mohs. Diamanten zijn de hardste van alle edelstenen en worden gewaardeerd op een schaal van 10. Aan de andere kant, kalk is de minst harde steen en wordt gewaardeerd op een schaal van 1. De edelstenen die wij gebruiken voor het creëren van prachtige sieraden bevinden zich tussen de hardheid van 6 en 10. U kunt hier meer informatie over lezen.

Deze droom juwelen

zijn in de smaak gevallen.

Stuur ons een bericht.

Wil je een sieraad laten maken? Wij geven antwoord binnen twee werkdagen.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.