Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Trouwringen

Een uniek moment voor een bijzondere trouwring.
Gemaakt door onze goudsmeden.

De perfecte trouwring.

Stel zelf je eigen gepersonaliseerde ring samen.

Eduard_voor_CV

Trouwringen

Stel je eigen
trouwringen samen.

Hulp nodig? Wij helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte trouwring met bijbehorende diamanten of edelstenen.  

Bijzondere trouwringen

De meest zeldzame natuur elementen die gevonden worden in de natuur. Zoals goud, platina en zilver worden met elkaar verhit en vermengt. Gesmeed tot bijzondere trouwringen voor jullie bijzondere trouwdag. Om het samen zijn te bevestigen. Door een ambachtelijk met passie vervaardigde trouwring aan elkaars vinger te schuiven. Gemaakt door de goudsmid.

Betaalbare trouwringen

trouwringen voor ieder budget zijn te vinden bij “My diamonds jewelry”. Of je nu exclusieve trouwringen of klassieke trouwringen wil uitzoeken. Je slaagt altijd binnen je eigen budget voor het uitzoeken van trouwringen. Heb je persoonlijk advies nodig dan staan wij voor je klaar on samen die ene ring uit te zoeken. Jullie kunnen via virtueel videobellen of bij ons in de showroom komen. Het grote voordeel om virtueel beeldbellen. Je hoeft niet uren in de auto te zitten. Je kan samen vanuit je thuis met ons je wensen kenbaar maken. Ook al woon je ver weg. De service is bij ons optimaal om jullie van alle informatie te voorzien voor het uitzoeken van jullie trouwringen.

Goedkope trouwringen

Trouwringen koop je bij “My Diamonds Jewelry” voor wel 30% goedkoper dan bij de gemiddelde juwelier. Dit is mogelijk doordat wij zelf de ringen maken. Een juwelier koopt veelal de ringen in bij fabrikanten en zetten een hoge winst bovenop de inkoopprijs. Wij maken en verkopen direct aan de klant. Daarom wij zo goedkoop.

 

Gemaakt tot in perfectie

De laagste prijsgarantie en de beste service

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.