Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Ontwerp je eigen ring

zegelring-zelf-ontwerpen-gravure-14-krt-goud

Heb je er wel eens over nagedacht om sieraden te laten maken naar je eigen wens. Bij ons is dat mogelijk met een persoonlijke boodschap gegraveerd in het sieraad wat wij speciaal voor je kunnen gaan maken.

verlovingsring ontwerpen

Je geliefde een onvergetelijke verlovingsring geven met eigen inbreng aan ideeën. Bij My Diamonds Jewerly is dit mogelijk. Samen kunnen wij van het idee een schets maken en een prachtige gepersonaliseerde ring maken. In deze ring kan dan tevens een gravure worden geplaatst met een persoonlijke boodschap. Dit kan al bestaan uit je eigen naam en datum of juist een bijzondere tekst wat voor de geliefde een betekenisvol moment is geweest of juist iets wat nog gaat komen. Alle combinaties en mogelijkheden zijn door ons te graveren. De mogelijkheden worden door ons aangeboden in een hand en laser gravure.

3D computer tekening

Na overleg en de ideeën gedeeld te hebben wordt er een 3D tekening getekend op de computer. Het voorbeeld wordt getoond als een foto zoals de verlovingsring er daadwerkelijk in het echt eruit komt te zien. Als laatste tussenstap kan er een 3D geprinte ring worden gemaakt van kunststof als voorbeeld. Dit geeft nagenoeg dezelfde indruk als de daadwerkelijk gemaakte verlovingsring in edelmetaal en diamanten of andere edelstenen. 

Wij verheugen ons erop om een prachtige verlovingsring voor je te kunnen maken

Een afspraak maken

Wanneer wil je komen?

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.