Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Barcode voor

de goudsmid en juwelier

Wij adviseren je om gebruik te gaan maken van de Zebra printer GK420t.
Voor deze printer word ondersteuning geboden en is getest met de label printer software die gebruikt word in het dashboard van de werkomgeving van sieraad.nl. Speciale labelrollen die hiervoor geleverd worden kunnen gebruikt worden voor prijs en barcode registratie van sieraden.

Getest met Microsoft Windows 10

1 x knipperen en dan loslaten:

Configuratiestatus: De printer drukt een gedetailleerd statuslabel van de printerconfiguratie af. Het label kan worden gebruikt om het afdrukken te verifiëren, de printer-naar-computer communicatieconfiguratie, onderhoud, probleemoplossing en informatie over communicatie met je netwerk.

2 x knipperen en dan loslaten:

Standaard automatische mediakalibratie: – De printer detecteert en stelt het mediatype en de medialengte in en past de mediasensoren aan voor optimale prestaties met de gebruikte etiketten. De printer voert tijdens het kalibreren één tot vier labels in.

Contact

Zebra printers

Support: 020-2035159

optie 3
optie 2

Groene knop ingedrukt houden:
5 x flash kalibreren label formaat

RESET: Houd de knop aan de bovenkant van de printer ingedrukt totdat deze 3 x snel achter elkaar knippert en laat de knop los (x, xx, xxx ). Nu zal de printer zichzelf resetten en een aantal stickers printen. De led zal hierna weer continu branden. 

Knipperende lampjes en oplossingen [meer info]

 

Product ondersteuning: tsemea@zebra.com

 

Calibreren van de Zebra GK420t printer

Groene knop ingedrukt houden. Tot 2 x flits. De eerste keer dat u media laadt, moet u de 2 flitskalibratieprocedure uitvoeren die wordt beschreven in stap 4. De Media Feed-instelling en vervolgens hoe het medium wordt verwerkt wanneer de printer wordt ingeschakeld of wanneer de printkop wordt geopend en gesloten.

Zebraprinter-sieraden-barcode-printer
Zebraprinter-ringen-barcode-printer

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.