Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

 

 
Goedkope verlovingsringen, unieke actie trouwringen en betaalbare sieraden

Goedkope verlovingsring en betaalbare trouwringen? Tot 40% voordeel.

Bij “My Diamonds Jewelry” kan het!

U vindt het bij “My Diamonds Jewelry”! Betaalbaar en van uitstekende kwaliteit.  Goedkope verlovingsringen en trouwringen? Het kan allemaal . Maar wie is “My Diamonds Jewelry” en hoe kunnen wij de verlovingsringen zo goedkoop leveren? We leggen het graag uit

Nederlandse sieraden fabrikant.

Laten we ons eerst voorstellen. “My Diamonds Jewelry” is een Nederlands bedrijf van oorsprong. Vanuit vakmanschap zijn wij begonnen in een schuurtje en werd door de jaren heen steeds professioneler. Eerst met een winkel. en jaren later met een kleine edelmetalen gieterij. Al snel merkten wij op dat een juwelierswinkel niet meer nodig was. Het koste onnodig veel geld wat doorberekend werd naar de klant. De nieuwe mogelijkheden van het internet hebben ervoor gezorgd dat zonder een winkel het prima kan. De nieuwe website van “My Diamonds Jewelry” is tot stand gekomen. Zonder een dure locatie. Maar toch goed bereikbaar via het internet. 

Moderne ontwerp technieken

Doordat wij niet meer afhankelijk zijn van een winkelruimte en werken met de meest geavanceerde 3D technieken en machines. Zijn er geen voorraden meer. Alle sieraden worden voortaan gemaakt op bestelling. Dit scheelt enorm veel opslag en geld wat niet meer doorberekend wordt naar de klant. 

 

De klant heeft profijt tot wel 40% voordeel.

Het is nu een groot voordeel voor de klant om een bestelling te plaatsen bij ons op de website “My Diamonds Jewelry” aangezien de dure kosten van een winkel hebben niet meer doorberekend wordt. Dit merkt u meteen in de portemonnee terwijl de sieraden zelfs nog beter zijn geworden. Want op techniek zijn wij voortvarend. Elke dag zijn wij bezig met verbetering en innovatie. Dat merkt u als prijsvoordeel tot wel 40% minder in de portemonnee 

fabriek-prijzen-sieraden-betaalbaar-verlovingsringen

Goedkope verlovingsringen

Goedkope verlovingsringen vindt u bij “My Diamonds Jewelry” In de ringen configurator kan u eenvoudig zelf uw eigen ring samenstellen uit diversen edelmetalen. Zo blijft een verlovingsring betaalbaar en goedkoop. De kwaliteit blijft altijd uitstekend en het beste wat u kan krijgen. Tevens kunnen in de goedkope verlovingsringen diamanten, moissanite, saffier en zirkonia’s worden gebruikt. U het geheel aan u. Zo blijven betaalbare verlovingsringen betaalbaar en goedkoop.

 

 

Gemaakt tot in perfectie

De laagste prijsgarantie en de beste service

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.