Skip to content

verlovingesringen of trouwringen van zilver bij de zilversmid in Kerkrade

Op zoek naar goedkope verlovingesringen of trouwringen van zilveren mogelijk gecombineerd met amethist edelstenen en zoekt u naar een zilversmid in Kerkrade voor verlovingesringen of trouwringen? Maar niet gevonden.
Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van betaalbare verlovingesringen of trouwringen van zilver gecombineerd met echte amethist.
Alle amethist edelstenen worden door ons zorgvuldig uitgekozen en verwerkt tot bijzondere verlovingesringen of trouwringen.

Bent u op zoek naar handgemaakte verlovingesringen of trouwringen gemaakt van zilver en amethist edelstenen?  Dan bent u bij ons op het juiste adres voor het vervaardigen van verlovingesringen of trouwringen. Wij maken alle aparte ringen van hoogwaardige kwaliteit in onder andere de volgende edelmetalen: Platina, Palladium, Goud, Geelgoud, Witgoud, Rosé goud, Rood Goud, Rupald 33, Rupald 33 Geel, Rupald 33 Rosé, Rupald 33 Wit, Zilver, Zilver 925 en Sterling Zilver. Mogelijk gezet met zwarte diamant

U heeft gezocht naar een paar verlovingesringen of trouwringen bij de zilversmid in Kerkrade? Meer over de omgeving van de zilversmid in Kerkrade 

interne linkinterne linkinterne linkinterne link
interne linkinterne linkinterne linkinterne link
interne linkinterne linkinterne linkinterne link

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.