Skip to content

verlovingesringen of trouwringen van sterling zilver bij de edelsmid in Dijk en Waard

Op zoek naar betaalbare verlovingesringen of trouwringen van sterling zilveren mogelijk gecombineerd met zwarte diamant edelstenen en zoekt u naar een edelsmid in Dijk en Waard voor verlovingesringen of trouwringen? Maar niet gevonden.
Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van betaalbare verlovingesringen of trouwringen van sterling zilver gecombineerd met echte zwarte diamant.
Alle zwarte diamant edelstenen worden door ons zorgvuldig uitgekozen en verwerkt tot bijzondere verlovingesringen of trouwringen.

Bent u op zoek naar handgemaakte verlovingesringen of trouwringen gemaakt van sterling zilver en zwarte diamant edelstenen?  Dan bent u bij ons op het juiste adres voor het vervaardigen van verlovingesringen of trouwringen. Wij maken alle droomringen van hoogwaardige kwaliteit in onder andere de volgende edelmetalen: Platina, Palladium, Goud, Geelgoud, Witgoud, Rosé goud, Rood Goud, Rupald 33, Rupald 33 Geel, Rupald 33 Rosé, Rupald 33 Wit, Zilver, Zilver 925 en Sterling Zilver. Mogelijk gezet met robijn

U heeft gezocht naar een paar verlovingesringen of trouwringen bij de edelsmid in Dijk en Waard? Meer over de omgeving van de edelsmid in Dijk en Waard 

interne linkinterne linkinterne linkinterne link
interne linkinterne linkinterne linkinterne link
interne linkinterne linkinterne linkinterne link

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.