Skip to content
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
Menu

gratis verzending en 60 dagen retourrecht

Toermalijn ring
Paris

De Paris Toermalijn verlovingsring is een bewijs van elegantie en schoonheid. Met een prachtige chabochon geslepen toermalijn weerspiegelt deze ring de intense en diepe kleuren van het zonlicht. De Rubellite, de zeldzame rode of roze variant van de Toermalijn, is een schitterend lid van de Elbaite familie en wordt soms ten onrechte verward met de robijn. Vervaardigd met de grootste zorg en vaardigheid, gemaakt van de puurste edelmetalen in 14 karaat geelgoud, is deze op maat gemaakte ring zeker een blikvanger met al haar schoonheid. Terwijl deze edelstenen doorgaans insluitsels bevatten, versterken ze de unieke schoonheid en waardevolle aard van deze verfijnde juwelen.

Deze verlovingsring

Zelf samen stellen.

Verlovingsringen

met prachtige toermalijn. 

Toermalijn is de epitome van elegance en sjiekheid onder edelstenen. De verbluffende kleuren zijn uiterst subtiel en complex, wat het benoemen ervan soms een uitdaging maakt. Het vinden van ware schoonheden vereist deskundigheid, ervaring en geduld. Toermalijn is de koningin onder de edelstenen, met fantastische kleuren die door de subtiele verschillen en complexe gelaagdheid moeilijk te benoemen zijn.

“My Diamonds Jewelry” biedt een uitzonderlijk diverse reeks aan juwelen. Bijna alle stukken zijn beschikbaar in de elegantie van rosé, geel en wit goud, waarbij u een onbeperkte keuze heeft uit diverse soorten en kleuren edelstenen. Onze aanbod op deze website is slechts een glimp van de oneindige mogelijkheden.

Ring bestellen

De goudsmid

Meer informatie

Hoogwaardige kwaliteit

Stel deze ring zelf samen.

Bijzondere verlovingsringen met toermalijn.

De ring is geaccentueerd met een glanzende Toermalijn en vervaardigd met precisie en vakmanschap, resulterend in een verbluffende en opvallende uitstraling. Elke detail is zorgvuldig uitgewerkt om een juweel van uitzonderlijke kwaliteit te creëren, dat zowel prachtig als functioneel is. Met zijn elegante en opvallende uitstraling is deze ring niet alleen een sieraad om te koesteren, maar ook een perfecte keuze voor dat ene bijzondere moment, zoals een verloving. Het symboliseert de kracht en de eeuwigheid van liefde en is speciaal ontworpen om de liefde te verbinden en de band tussen partners te versterken.

De Paris Verlovingsring, vervaardigd door de goudsmid.

De Paris Verlovingsring, vervaardigd uit het verfijnde geel- of witgoud, is een beeld van elegantie en stijl. De opvallende Cabochon Toermalijn, waarvan de zeldzame kleur door miljoenen jaren bewaard is gebleven, is de blikvanger van de ring. Het cabochon slijpsel van de toermalijn is met zorg gezet in een prachtig gevat omgeving, voor een onvergetelijke verloving. Laten we uw liefdesverklaring tot leven brengen in een meesterwerk van vakmanschap, voor een moment dat eeuwig zal blijven bestaan.

Maak deze verlovingsring uniek door haar op maat te maken volgens uw specifieke wensen. Onze goudsmid in ons atelier zal met de grootste precisie en deskundigheid uw droomring tot werkelijkheid brengen.

Gemaakt tot in perfectie

Prachtige sieraden gecombineerd met

edelstenen en Diamanten

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.