Skip to content
Hoofdpagina - Ontwerpen van sieraden en ringen gezet met diamanten | My Diamonds Jewelry

Diamanten en sieraden

Ontwerp je eigen verlovingsring

Stel zelf je verlovingsring samen

Wat maakt het juist anders en uniek. Bij ons kun je eigen verlovingsring en sieraad samenstellen zodat deze uniek voor jou gemaakt wordt door de goudsmid  in ons eigen sieradenatelier. Dit maakt ons uniek in onze werkwijze. Wij maken speciaal voor jou de gekozen en samengestelde ring en of andere sieraden.

Hoofdpagina

Designed by me &

made by goldsmiths hands

Hoe leuk is het om een gepersonaliseerde ring te laten maken voor je geliefde die speciaal naar je eigen wens samengesteld is in edelmetaal en diverse soorten edelstenen. Dit is allemaal mogelijk bij My Diamonds Jewelry en wordt speciaal voor je gemaakt door de goudsmid in ons eigen atelier. De mogelijkheid is zelfs aanwezig dat een speciaal gemaakt verlovingsring of sieraad voor je wordt gemaakt naar je eigen wensen deze kun je aan ons kenbaar maken en wordt dan ook speciaal voor jou gemaakt.

De aanzoek verlovingsring

Mijn mooiste kado

De aanzoek verlovingsring
Hoofdpagina

Labcrow diamonds

Eerlijke diamanten

Wij werken voornamelijk met lab created diamanten en zijn daardoor een stuk voordeliger dan de diamanten die gedolven worden uit moeilijk begaanbare gebieden.  Lab created diamanten hebben dezelfde eigenschappen als een diamant die gevonden wordt. het verschil is niet zichtbaar. en heeft dezelfde kwaliteit. Het is ook nog eens veel betaalbaarder. Met zekerheid kunnen we dan ook stellen dat er geen mensen onder hebben geleden die de stenen hadden moeten vinden in de moeilijk en erbarmelijke omstandigheden om de diamanten te vinden in de moeilijk begaanbare gronden. Een lab created Diamant is een eerlijke steen met dezelfde eigenschap.

Hoofdpagina

Deze selectie sieraden

zijn in de smaak gevallen.

Bijzondere vormgeving

Ontwerp je eigen ring.
Stel zelf je ring samen

Diamant in de ring

Stel zelf je ring samen

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.