Skip to content
Geschiedenis verlovingsringen - Ontwerpen van sieraden en ringen gezet met diamanten | My Diamonds Jewelry

Aparte verlovingsringen

Ga je je vriend of vriendin ten huwelijk vragen? Dan wil je natuurlijk speciale verlovingsringen die je niet overal kan vinden. Bij mij “My diamonds jewelry” kun je de perfecte verlovingsring vinden die je graag wil geven voor dit bijzondere moment. De deskundigheid van onze goudsmeden is ruimschoots aanwezig en maken de verlovingsring met veel passie en vakmanschap. Mocht je zelf een idee hebben om een unieke verlovingsring te laten maken. Dan kan je deze bij ons op de website zelf gaan samenstellen. Op deze unieke manier heb je een gepersonaliseerde verlovingsring die wij speciaal voor jou gaan maken. Kies zelf het edelmetaal en eventueel een diamant of andere edelstenen voor de ring. deskundige goudsmeden maken vervolgens  je ring die je hebt uitgekozen bij “My diamonds jewelry”. 

Verlovingsring laten maken

Wil je een unieke ring die totaal anders is dan wat je vindt op onze website die je kan samenstellen. Dan is de mogelijkheid bij ons aanwezig. Dat je een eigen ontwerp kan laten personaliseren geheel naar eigen wensen. Hiervoor kun je bij ons op het juiste adres. 

Verlovingsring kopen

De mogelijkheid is bij “My diamonds jewelry”  aanwezig om direct online  een verlovingsring te kopen.  we kunnen ons voorstellen dat dit  iets spannends is. drinken kun je niet direct in het echt zien en daarom bieden wij de mogelijkheid om  in onze showroom de  verlovingsring van dichtbij te komen bekijken.  soms kan het zo zijn dat de afstand wat ver is. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan Virtuele video meeting afspraak te maken zodat u geholpen wordt door onze specialisten. Samen kunnen we dan kijken naar een verlovingsring die aansluit aan uw wensen. Wij zijn aangesloten bij trustpilot waar de reviews geschreven zijn door onze bestaande klanten waar wij geen invloed hebben op wat er geschreven is.  je kunt daarom ook allereerst een kijkje nemen om te zien wat andere geschreven hebben over onze kwalitatief hoogstaande gemaakte verlovingsringen. Bij elke verlovingsring die wij maken met een diamant die groter is dan 0.30 crt. wordt een erkend GIA certificaat met alle specificaties bijgeleverd.

Verlovingsringen tot wel 30% goedkoper

Alle verlovingsringen die gemaakt worden in het atelier van  My Diamonds Jewelry zijn vervaardigde in ons eigen atelier. Doordat wij alles rechtstreeks inkopen bij verschillende edelsteenslijperijen kunnen wij lage prijzen aanbieden tot wel 30% goedkoper ten opzichte van anderen juweliers. Dit gaat niet ten koste van de hoge kwaliteit die wij hanteren in het maken van verlovingsringen, aanzoeksringen en andere sieraden. Onze standaard in kwaliteit is hoog in het vervaardigen van een prachtige aanzoeksringen. Wij kunnen u verzekeren dat u nergens voor deze prijzen een prachtige ring kan vinden in deze hoge kwaliteit. Bij My Diamonds Jewelry is dit allemaal mogelijk in dit unieke concept. Ga het zelf beleven en maak je eigen samenstelling  als aanzoeksring om haar ten huwelijk te vragen. Tijdens de keuzes kun je altijd met ons contact opnemen. Zodat een adviseur u kan adviseren in de mogelijke keuzes en vragen. Wij helpen je graag.

Voor uw en onze veiligheid werken wij met dummy ringen.| For your and our security we work with dummy rings.